Trubači orkestra „Kobre“ iz Vladičinog Hana pretučeni i opljačkani posle svirke

Na parkingu Beton hale u centru Beograda, u noći između subote i nedelje, napadnuto je šest članova trubačkog orkestra iz Vladičinog Hana, a četvorica trubača je pretučeno. Kako se saznaje, na njih je nasrnula grupa muškaraca, koji su im prišli sa lancima i palicama, nakon što su po pozivu došli na parking da sviraju.

Prema informacijama, povređeni su Zoran D. (22) kojem je dijagnostikovano nagnječenje mozga i prelom lobanje; Mališa A. (45) koji ima povrede glave, Ivica S. (25) koji ima lake telesne povrede; Goran S. (44) koji ima nagnječenje mozga i prelom lobanje.

Muzičari su nešto posle ponoći primili poziv da dođu na parking Beton hale i odsviraju pesmu. Kad su primili poziv krenuli su prema parkingu kada je za muškarcem koji ih je kontaktirao došla rulja naoružana palicama i lancima. Dvojica članova orkesta uspela su da pobegnu, a četvorica su pretučena.

Često su se slikali sa glumcima, sportistima, pevačima. Objavili su slike sa Novakom Đokovićem, Žikom Todorovićem i Zvonkom Demirovićem